Contact

Neem contact met ons op!

Hee hallo! Heb je een vraag? Of wil je ons een leuk bericht sturen? We kijken uit naar je mail!


Contact gegevens

Tel. 06 38 78 40 95
hallo@quiboba.nl
www.quiboba.nl

 

Zakelijke gegevens:

Kvk 73828602
BTW nr NL001817697B44
Bank NL59ABNA0844080403

Over Quiboba

 

 

Quiboba is opgericht door Angelique Gerretsen.

Een creatieve ondernemer met een groot hart voor pubers. Toen ze jaren geleden voor haar zoon op zoek was naar handig materiaal, om de werkwoorden en woordjes te leren van de vreemde talen, kon ze hier niets voor vinden. Nergens kon ze specifieke materialen vinden die nodig zijn om de belangrijke basiskennis te verankeren van de brugklas.  Dat zette haar aan het denken.

Angelique is een echte ondernemer, opgegroeid uit een ondernemersgezin, en kan heel goed een idee uitwerken tot een product en daarbij rekening houden met de behoefte van de scholier. Ze is allround en denkt graag out of the box.

 


Zelf was ze altijd erg goed in de talen op de middelbare school. Met een 10 voor Frans op mijn rapport was ze daarin een uitblinker. Voor haar is het dan ook vanzelfsprekend dat je de werkwoorden goed leert vervoegen zodat je ze echt kent. Toen haar kinderen naar de brugklas gingen bleek het voor hun nog geen gesneden koek. Omdat ze geen leermiddel vond om hen hierin te helpen is ze zelf materialen gaan ontwikkelen om de taalkennis onder de knie te krijgen. En zo zijn de Quiboba taalspellen ontstaan.

Wil je meer weten over Angelique, over het ontstaan van de taalspellen of over haar andere onderneming (jaja, ze is een creatieve geest en ontwikkelt graag producten om het tieners zo gemakkelijk mogelijk te maken op de middelbare school)…kijk dan op over ons


Volg ons op onze Socials :)

FACEBOOK

Wist je dat wij genomineerd zijn door de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) voor de publieksprijs 2021. Gaaf hè!

 

Contact Facebook

Super tof als je ons volgt op onze Social Media kanalen! We kijken er naar uit je daar te zien ?