Zo werkt de QR code

Zo werkt de QR code

Elk spel heeft een eigen unieke QR code. Als je deze QR code scant kom je op een beveiligde pagina. Je ontvang dan het specifieke materiaal dat speciaal is ontwikkeld voor het spel.

Android

Zoek in de PlayStore naar een gratis QR code scanner. Om de ​​QR-code van het spel te scannen open je de app, richt de camera op de code, en je bent klaar! Je hoeft geen foto te maken of op een knop te drukken. De beveiligde pagina wordt nu automatisch geopend op je telefoon.

 

Apple

Voor je iPhone heb je een gratis QR code app in de AppStore staan, maar dat is niet nodig. Sinds iOS 11 ondersteunt je iPhone dit uit zichzelf al! Je kunt dit namelijk via de camera functie op de iPhone doen:

  1. Open de camera op je iPhone
  2. Richt de camera op de QR-code die op het doosje staat
  3. Klik op de melding die bovenaan verschijnt om de beveiligde pagina te openen.

 

Beveiligde pagina

Wanneer je de QR code gescand hebt kom je op de beveiligde pagina van onze website. Hier kun je de podcast en alle downloads openen. Maar je kunt deze pagina ook naar jezelf mailen (kopieer de url). Wanneer je de mail opent kun je de bestanden opslaan op je computer en ze vervolgens printen. De podcast kun je zowel vanaf je telefoon als via de computer luisteren.

Op de beveiligde pagina vind je:

  • de podcast
  • de podcast uitgeschreven zodat je lezen en luisteren kunt combineren
  • oefenmateriaal om de schrijfwijze te leren en je kennis te toetsen
  • extra materiaal zoals bijvoorbeeld rangtelwoorden, cijfers, landen en hoofdsteden, kloktijden, datums, voornaamwoorden, puzzels en meer
  • uitgebreide spelregels zodat je veel kunt variëren afhankelijk van je niveau

 

 


Zien hoe de QR code werkt?

Kijk dan deze video. Hier laten we je zien hoe je snel en eenvoudig de QR code scant. Ook hoor je een stukje van de podcast ?