Quiboba downloads Spaans – Nederlands (spel 3)

Hé wat gaaf! Jij gaat aan de slag met de downloads behorend bij dit spel. Speciaal voor dit spel hebben wij specifiek materiaal ontwikkeld zodat je nóg beter je taalkennis kunt verankeren en het beste uit het Quiboba taalspel haalt.

Veranker je basiskennis

Specifieke oefenbladen om de woorden en zinnen uit dit spel te verankeren. Leer de schrijfwijze, vervoeg de werkwoorden en overhoor jezelf of elkaar. Met dit materiaal wordt oefenen, toetsen en controleren een makkie! En met de ‘bewaarbladen’ heb jij mooie overzichtelijke lijsten met de werkwoorden, cijfers en jaargetijden.

Toffe extra downloads!

Een extraatje ter afwisseling van het leren! Want hier vind je een leuke puzzel met daarin de woorden van het spel verwerkt. Maar in deze download ontvang je ook de rangtelwoorden, nog meer cijfers, datums, vraag- en voornaamwoorden. En tot slot nóg een extra puzzel om al je kennis te toetsen! Al met al veel informatie om mee aan de slag te gaan en je kennis te vergroten.

Uitgebreide spelregels

Download hier alle variaties van de spelregels om het spel zo afwisselend mogelijk te spelen. Speel je het alleen of met meer spelers? Gebruik je alleen de kaartjes uit het spel of wil je ook je schrijfwijze oefenen en jezelf of elkaar controleren? Of willen jullie er samen een competitie van maken? Het kan allemaal met deze leuke spelregels. Download ze snel hier!

Gesproken teksten

Omdat het niet alleen gaat om het automatiseren van de (werk)woorden en het schrijven ervan, maar óók om de uitspraak ontvang jij bij dit spel een podcast met alle woorden en zinnen die op de kaartjes staan, ingesproken door een native speaker.

Podcast met de gesproken teksten

Open deze podcast en je kunt direct luisteren. Podcasts zijn super handig voor onderweg, maar natuurlijk ook om te beluisteren samen met de kaartjes in je hand of met de woordenlijsten behorend bij deze podcast. De podcast is ingesproken door een native speaker zodat je direct de juiste uitspraak hoort.

Podcast teksten

Hier vind je alle teksten (woorden en zinnen) die op de kaartjes staan. Deze download is super handig om te gebruiken wanneer je de podcast gaat beluisteren.