De “Nationale Onderwijs Gids” is enthousiast over Quiboba, leer je talen

Tijdens het voortgezet onderwijs maken scholieren kennis met vreemde talen. Veel leerlingen moeten daarbij wennen aan de vervoegingen, grammaticaregels en klanken.

de_nationale-onderwijs-gids-schrijft-over-quiboba fotoDe Nationale Onderwijs Gids is enthousiast over Quiboba

Op hun website schrijven ze over onze taalspellen. Ze schrijven dit?

De taalspellen van Quiboba helpen spelenderwijs met het leren van een vreemde taal. Dit meldt Quiboba.nl. De taalspellen van Quiboba zijn interactief en bevatten kaartjes, oefenmateriaal en podcasts. De spellen kunnen zowel alleen of gezamenlijk gespeeld worden. Elk spel bevat 72 kaarten van 1 vreemde taal. Op elk kaartje staan woorden en zinnen. Op deze manier wordt het woord direct toegepast en wordt de woordenschat vergroot. Door deze combinatie bevat elk spel meer dan 1000 woorden. Tevens hoort bij elk spel een podcast zodat de juiste uitspraak meteen gehoord wordt. Ook is er oefenmateriaal om jezelf te overhoren, het spel uit te breiden of samen de competitie aan te gaan.”

 

Door: Nationale Onderwijsgids

 

En daar zij wij natuurlijk best wel trots op!

Want hoe gaaf is het als je genoemd wordt door een website die schrijft over het onderwijs.

De Nationale Onderwijsgids is dé website voor lerend en docerend Nederland. Zij zijn het enige platform dat alle onderwijs (gerelateerde) onderwerpen onder één dak biedt. Ben je op zoek naar nieuws op het gebied van bijvoorbeeld kinderopvang, basisonderwijs of universiteiten? Lees je graag opiniestukken? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan in het onderwijs? Je vindt het allemaal hier op de Nationale Onderwijsgids.

De link naar de oorspronkelijke pagina vind je hier 🙂

 

Dé onderwijsbeurs van Nederland

Wil je meer weten over het onderwijs, lesmaterialen, hulpmiddelen, interessante zaken die betrekking hebben op het basis- en voortgezet onderwijs? Dan verwijs ik je graag naar de Nationale Onderwijs Tentoonstelling, in het kort de NOT.

De NOT is dé toonaangevende onderwijsbeurs van Nederland. In 2023 zijn wij met onze taalspellen deelnemer op deze beurs. Want onze taalspellen zijn zowel voor thuis, maar zeker ook voor scholen heel goed te gebruiken en in te zetten tijdens hun lessen. Onze spellen maken de lessen afwisselend, boeiend en leerlingen kunnen spelend leren.

Meer weten over de NOT? Bekijk hun website voor alle informatie.

 

Wil je meer weten over onze toffe taalspellen?

Klik dan op de foto en bekijk al onze taalspellen. Bij elk spel staat een duidelijke specificatie van de inhoud per spel. Elk spel is afzonderlijk te spelen, maar je kunt ook een serie taalspellen van één taal spelen. Het betreft dan een uitbreiding van je werkwoorden en woordenschat. De opbouw van de kleuren is gelijk waardoor je de woordkaarten heel goed kunt husselen.

 

Quiboba alle talen 2

Lees ook dit persbericht!

Er verscheen zelfs een heus persbericht over onze taalspellen.