De “Nationale Onderwijs Gids” is enthousiast over Quiboba, leer je talen

Nationale Onderwijs Gids
Tijdens het voortgezet onderwijs maken scholieren kennis met vreemde talen. Veel leerlingen moeten daarbij wennen aan de vervoegingen, grammaticaregels en klanken.

De Nationale Onderwijs Gids schrijft op hun website …

De taalspellen van Quiboba helpen spelenderwijs met het leren van een vreemde taal. Dit meldt Quiboba.nl. De taalspellen van Quiboba zijn interactief en bevatten kaartjes, oefenmateriaal en podcasts. De spellen kunnen zowel alleen of gezamenlijk gespeeld worden. Elk spel bevat 72 kaarten van 1 vreemde taal. Op elk kaartje staan woorden en zinnen. Op deze manier wordt het woord direct toegepast en wordt de woordenschat vergroot. Door deze combinatie bevat elk spel meer dan 1000 woorden. Tevens hoort bij elk spel een podcast zodat de juiste uitspraak meteen gehoord wordt. Ook is er oefenmateriaal om jezelf te overhoren, het spel uit te breiden of samen de competitie aan te gaan. 

Door: Nationale Onderwijsgids

En daar zij wij natuurlijk best wel trots op!

Want hoe gaaf is het als je genoemd wordt door een website die schrijft over het onderwijs.

De Nationale Onderwijsgids is dé website voor lerend en docerend Nederland. Wij zijn het enige platform dat alle onderwijs (gerelateerde) onderwerpen onder één dak biedt. Ben je op zoek naar nieuws op het gebied van bijvoorbeeld kinderopvang, basisonderwijs of universiteiten? Lees je graag opiniestukken? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan in het onderwijs? Je vindt het allemaal hier op de Nationale Onderwijsgids.

De link naar de oorspronkelijke pagina vind je hier 🙂

Lees ook dit persbericht!

Er verscheen zelfs een heus persbericht over onze taalspellen.