Hoe werkt het Quiboba leer je talen spel?

hoe werkt het quiboba leer je talen spel foto

Hoe werkt het Quiboba leer je talen spel?

Vraag jij je dat ook weleens af? Hoe leer je snel een vreemde taal? Dat kan toch niet?! Denk jij dat ook wel eens?

De Quiboba taalspellen hebben we heel specifiek ontwikkeld zodat je op een eenvoudige manier heel snel de basiskennis van een taal leert.

Een taal leer je door veel (liefst dagelijks) te oefenen en te herhalen. Hoezo werkt dit taalspel dan zo goed? Omdat je bij elk spel woordkaarten, een podcast met de juiste uitspraak, digitaal oefenmateriaal en spelregels ontvangt. Daarmee kun je op veel verschillende manieren de talen oefenen en herhalen.

Maar alleen op de manier die bij jou(w tiener) past.

 

Wat is de inhoud van elk spel?

Je speelt de taalspellen met 72 woordkaarten. Maar je kunt dit uitbreiden door óók de podcast te beluisteren (zodat je de juiste uitspraak hoort) en heel veel extra (oefen) materiaal downloaden.

Er zijn vele variaties om het spel te spelen. Je kunt het gebruiken als leermiddel, om snel en eenvoudig de basiskennis van de (werk)woorden te leren. Maar je kunt ook een spelelement erin brengen. Degene met de meeste kaarten is uiteindelijk de winnaar.

In deze video laat ik je zien wat de inhoud van de taalspellen is én laat ik je een gedeelte van de podcast horen (klik op de foto).

 

hoe werkt het quiboba leer je talen spel bekijk de video

Een uitgebreide set spelregels

Wil je weten welke spelregels er allemaal zijn? En het zijn er veel. Want wij hebben een hele uitgebreide set gemaakt, om elk spel alleen te spelen met en zonder kennis, maar ook met 2-4 spelers met en zonder kennis. Neem een kijkje bij onze uitgebreide variatie aan spelregels.

 

Wil jij Frans, Duits, Engels of Spaans leren en snel aan de slag gaan met de taalspellen?

 

Kies dan hier jouw taalspel uit. Klik op de foto en ga meteen naar de shop. Bij elk taalspel hebben wij de specifieke inhoud per spel vermeld. En kies je een voordeelpakket? Dan ontvang je een mooie korting en betaal je geen verzendkosten.

 

3ddozen