Hoe werkt het Quiboba leer je talen spel?

Zo speel je de taalspellen

Hoe leer je snel een vreemde taal? De Quiboba taalspellen hebben we heel specifiek ontwikkeld zodat je op een eenvoudige manier heel snel de basiskennis van een taal leert.

Een taal leer je door veel (liefst dagelijks) te oefenen en te herhalen. Hoezo werkt dit taalspel dan zo goed? Omdat je bij elk spel woordkaarten, een podcast met de juiste uitspraak, digitaal oefenmateriaal en spelregels ontvangt. Daarmee kun je op veel verschillende manieren de taal oefenen en herhalen.

WAT IS DE INHOUD VAN ELK SPEL?

Je speelt de taalspellen met 72 woordkaarten maar je kunt óók de podcast beluisteren met de juiste uitspraak en heel veel extra (oefen) materiaal downloaden.

 

Er zijn vele variaties om het spel te spelen. Je kunt het gebruiken als leermiddel, om snel en eenvoudig de basiskennis van de (werk)woorden te leren. Maar je kunt ook een spelelement erin brengen. Degene met de meeste kaarten is uiteindelijk de winnaar.

In deze video laat ik je zien wat de inhoud van de taalspellen is én laat ik je een gedeelte van de podcast horen.

Bekijk de video van Quiboba leer je talen

 

 

Wil jij Frans, Duits, Engels of Spaans leren en snel aan de slag gaan met de taalspellen?

 

Kies dan hier jouw taalspel uit. Klik op de foto en ga meteen naar de shop. Bij elk taalspel hebben wij de specifieke inhoud per spel vermeld. En kies je een voordeelpakket? Dan ontvang je een mooie korting en betaal je geen verzendkosten.